Restaurant Ardent

Ardent staat voor vuur, passie en enthousiame voor koken en lekker eten.

U kan bij ons terecht voor een verfijnde frans-belgische keuken met pure smaken.

Droom alvast even weg bij onze menukaart elders op deze site.

Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie.

 

Menu

(4-gangenmenu enkel verkrijgbaar op woensdag, donderdag en zondag)

 

Tartaar van makreel met avocado en lamsoor

(Supplement 5gr Iraanse Oscietra kaviaar : +15,00€)

Julien Braud - Les vignes du Bourg “6 mois sur lie”, Muscadet Sèvre et Maine, Loire, Melon de Bourgogne 2018

***

Kingkrab, lookboter en briochebrood(*)

Bodegas Shaya “Shaya”, Rueda, Spanje, Verdejo 2017

***

Terrine van varkenswangetjes met gepekelde groentjes

Ferdinand Mayr “Na als Dann”, Burgenland, Niederösterreich, Oostenrijk, Zweigelt 2018

***

Parelhoen met witte asperges

Johanneshof Reinisch, Alter Rebstock, Thermenregion, Zweigelt - Sankt Laurent - Blaufränkisch 2017

***

Zomerree met boterboontjes, tomaat en bordelaisesaus(**)

Castelbarry “Seul l’avenir m’interesse”, Terrasses du Larzac, Languedoc, Frankrijk, Grenache - Syrah - Mourvèdre 2016

***

Selectie kazen van onze kaaswagen, geaffineerd door Van Tricht (***)

***

Combinatie van aardbeien, limoen en mascarpone

Weingut Angerhof-Tschida, Burgenland, Niederösterreich, Oostenrijk, Spätlese Merlot 2018

('

      4-gangenmenu : 49,00€ - Aangepaste wijnen : 24,00€

enkel verkrijgbaar op woensdag, donderdag en zondag

(*) 5-gangenmenu : 59,00€ - Aangepaste wijnen : 30,00€

(**) 6-gangenmenu : 69,00€ - Aangepaste wijnen : 36,00€

(***) 7-gangenmenu : 79,00€

 

Kaaswagen in plaats van dessert : supplement + 9,00€

 

Wijzigingen in de menu kunnen resulteren in een supplement

 

 

2-gangen businesslunch (Woe tot Vr) 29,00€

aangepaste wijnen 14,00€

(enkel ’s middags te verkrijgen)

3-gangen zondagslunch (enkel op zondag) 39,00€

aangepaste wijnen bij voor- en hoofdgerecht 14,00€

kaaswagen in plaats van dessert +7,00€